T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Namık Kemal Lisesi

COMENIUS ETKİNLİKLERİMİZ

Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları kapsamında yürütmekte olduğumuz "Avrupa Birliği'nde Zaman Yolculuğu" adlı projemiz web sayfasısna ulaşmak için TIKLAYINIZ

           

 

  Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları kapsamında yürütmekte olduğumuz "Avrupa Birliği'nde Zaman Yolculuğu" adlı projemizin ikinci koordinatör toplantısı 26 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirildi. 
İspanya ve Polonya'dan çalışma arkadaşlarımızın katıldığı toplantıda genel olarak projenin işleyeşi, öğrenci faaliyetleri ve Avrupa Birliği'ne önyargılar konusu ele alındı. Ayrıca, Kasım ayında Soltau, Almanya'da gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin planlaması ve işbölümü yapıldı. 
  



Proje Ekibimiz Yurda Döndü

Ulusal Ajans'ın desteklediği Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları kapsamında yürütmekte olduğumuz "Avrupa Birliği'nde Zaman Yolculuğu" adlı projemizin üçüncü ayağı 17-21 Kasım 2014 tarihleri arasında Soltau, Almanya'da gerçekleşti. Avrupa Birliği'ne karşı önyargıların değerlendirildiği ve çözüm yollarının arandığı proje çalışmalarında Türkiye, İspanya, Polonya ve Almanya'dan öğrenciler bir araya gelerek konuyla ilgili sunumlar ve poster çalışmaları yaptılar. Proje arkadaşlarıyla uyum içinde çalışarak okulumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

23-10-202023-10-202023-10-2020

 

 

Sosyal Medya Haber Linki için TIKLAYINIZ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.12.2014 - Güncelleme: 20.06.2023 12:39 - Görüntülenme: 4899
  Beğen | 1  kişi beğendi