T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Namık Kemal Lisesi

WE ARE EVALUATED BY OUR VALUES

WE ARE EVALUATED BY OUR VALUES

               Proje 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yürütülen bir eTwinning projesidir. Türkiye ve Makedonya ortaklığında uluslararası yürütülecek bir projedir. Makedonya'dan bir, Türkiye'den 8 toplamda 9 okul ortaklığında 9 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Proje, okulumuzdan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayşe GÜNER' in koordinatörlüğünde 11.sınıflardan toplam 6 öğrencimiz ile ocak ayında başladı.

       WE ARE EVALUATED BY OUR VALUES adlı eTwinning  Projemizin hedefleri: Öğrencilerimizin milli, manevi ve evrensel değerlerin farkına varmalarını sağlayarak toplumsal dayanışma ve bütünleşmeye katkıda bulunmak, Öğrencilere temel insani değer ve erdemleri kazandırmak, değerlere karşı duyarlılık oluşturmak ve bunları davranışa dönüştürmek. Öğrencilerimizi estetik bakış açısı gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilerimizin web 2 araçlarını kullanmasını ve tanımasını sağlamaktır.

            Proje kapsamında 11. Sınıf düzeyinde altı öğrencilerimizle web 2.0 araçları kullanılarak ortak ürünlerimiz olan takvim çalışması ve sözlük çalışmasını tamamladık. Ayrıca yapılan etkinliklere de aktif olarak katkı sağladık.

        Projemizin sanal sergisini de öğrencilerimizle beraber hazırlayarak projemizi tamamlayacağız.

10-04-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 12:20 - Görüntülenme: 236
  Beğen | 0  kişi beğendi