"AI in the AIr" Adlı eTwinning Projemizi Tamamladık

eTwinning projesi kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yürütülen okulumuzun da dahil olduğu Sırbistan, Portekiz, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Gürcistan ortaklığında gerçekleştirdiğimiz "AI in the AIr” adlı projemizi tamamladık. Proje, okulumuzdan İngilizce öğretmenimiz Ayten Kayacan'ın koordinatörlüğünde 11. sınıflardan toplam 18 öğrencimiz ile yürütüldü. Yapay zeka temalı projemizin amacı, yapay zekanın ne olduğu, günlük hayatımızda nerelerde kullanıldığı, yapay zeka ile ilgili etik sorunlar ve makine öğrenimi hakkında çeşitli çalışmalar yapmaktı. Ayrıca, öğrenciler diğer Avrupa ülkelerindeki akranlarıyla iletişime geçerek yabancı dillerini geliştirmelerinin yanı sıra teknoloji kullanımı, araştırma, organizasyon, iletişim, takım çalışması ve iş birliğini içeren 21.yy becerilerini de geliştirme fırsatı yakaladı.

Proje ürünleri arasında olan online dergi, sanal sergi, infografik, eKitap ve yapay zekanın tarihine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Online dergi için TIKLAYINIZ

Sanal sergi için TIKLAYINIZ