WE ARE EVALUATED BY OUR VALUES/DEĞERLERİMİZLE DEĞERLENİYORUZ ETWINNING PROJEMİZİ TAMAMLAYARAK SANAL SERGİMİZİ HAZIRLADIK.

WE ARE EVALUATED BY OUR VALUES/DEĞERLERİMİZLE DEĞERLENİYORUZ  ETWINNING PROJEMİZİ TAMAMLAYARAK SANAL SERGİMİZİ HAZIRLADIK.

Proje 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Türkiye ve Makedonya ortaklığında uluslararası yürütülen bir projedir. Makedonya'dan bir, Türkiye'den 8 toplamda 9 okul ortaklığında 9 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Proje, okulumuzdan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayşe GÜNER' in koordinatörlüğünde 11.sınıflardan toplam 6 öğrencimiz ile ocak ayında başlayan projemizi tamamlandık.

Okulumuzda Uluslararası yürütülen We Are Evaluated By Our Values/Değerlerimizle Değerleniyoruz eTwinning Projesinin sanal sergisi Proje koordinatörü Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe GÜNER ve projede yer alan 6 öğrencilerimiz tarafından hazırlamıştır. Sizleri sanal sergiyi gezmeye davet ediyoruz.

Sanal sergimizi gezmek için :TIKLAYINIZ

24-05-2023