T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Namık Kemal Lisesi

THAT PLACE! O YER! eTwinning Projemizi Tamamladık

THAT PLACE! O YER! eTwinning Projemizi Tamamladık

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ayşe GÜNER koordinatörlüğünde 6 öğrencimizle dahil olduğumuz 4 ay süren,farklı ülke ve şehirlerde tarihi mekanları,bu mekanlarla bütünleşen tarihimizde iz bırakmış kişileri tanıdığımız O YER!  /   THAT PLACE! isimli projemizi, bütün proje ortaklarının ve öğrencilerimiz katıldığı proje sonu webinarımızla tamamladık.
Projemizi Azerbaycan dan 2 ,Türkiye'nin değişik illerinden 10 öğretmen ve 49 öğrenci ile gerçekleştirdik.
        Projemizin de poster,logo ve slogan seçimleri yaptık. Yapılan Oylama sonucunda öğrencimiz Gülce’nin tasarladığı logo 1. olarak projemizin logosu olarak seçildi. Proje için seçtiğimiz o yer olan Rüstem Paşa Külliyesini zıyaret edip , videomuzu çektik, fotoğraf albümünü hazırladık Öğrencilrimle Tekirdağ’da Rüstem Paşa Külliyesinde başlattığımız ortak ürünümüz olan masalı projede yer alan 49 öğrenci  işbirliği içinde bir masalı kitabı şeklinde yazdı. Projemizin ismini de içine alan Akrostiş çalışması yaptık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili kitap ayracı hazırladık.12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ile ilgili kelime bulutu çalışmasını gerçekleştirdik.2023 tematik takvimi hazırladık.Projemizi yerel gazetede ve okul sitemizde yaygınlaştırdık.

 

        Bu proje ile farklı ülke ve şehirlerdeki öğretmen ve öğrencilerimizle buluşmak ve işbirliği ile ortak etkinlikler yapmak ,ortak ürünler çıkarmak hem benim açımdan hem de öğrencilerimiz açısından güzel bir deneyimdi. Web 2.0, web 3.0 araçlarını derslerimize de entegre ederek kullanabileceklerini proje sayesinde fark eden öğrencilerimiz, bu araçları daha aktif kullanmaya başladılar. 
        Keyifli geçen proje döneminde güzel deneyimler, güzel kazanımlar elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

     Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sanal sergimizi gemek için TIKLAYINIZ.

02-05-2023

 

 

 

 

 

 

 

02-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.05.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 12:20 - Görüntülenme: 168
  Beğen | 0  kişi beğendi