T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Namık Kemal Lisesi

"That Place! / O Yer!" Adlı eTwinning Projemize Başladık

"That Place! / O Yer!" Adlı eTwinning Projemize Başladık

Proje 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yürütülen bir eTwinning projesidir. Türkiye ve Azerbaycan ortaklığında uluslararası yürütülecek bir projedir. Azerbaycan'dan bir, Türkiye'den Van, Afyonkarahisar, Ankara, Erzurum, İstanbul, Afyon, Çanakkale, Isparta ve Tekirdağ illerinden toplamda 11 okul ortaklığında 11 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Proje, okulumuzdan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayşe GÜNER' in koordinatörlüğünde 9.sınıflardan toplam 6 öğrencimiz ile başladı.

"THAT PLACE /O YER!" isimli projemizde çevremizde önemli bir olayın yaşandığı yer belirlenecek. Bu yerde yaşanmış olaylar ve kişiler araştırılacak. Burada yaşanan olayın duyguları WEB 2.0 araçlarını kullanarak çeşitli etkinliklerle canlandırılacak. Yaşadığımız topraklarda bizden önce yaşamış insanların kültürel varlıklarına dikkat çekilecek.

 

 Projemizin amacı, öğrencilerimize çevrelerindeki kültürel varlıklarına karşı farkındalık oluşturmak. Öğrencilerimize kültürel varlıklarını ifade etmelerine olanak sağlamak. Öğrencilerimize teknolojiyi bilinçli ve güvenli kullanma becerileri kazandırmak. Öğrencilerimize WEB 2.0 araçlarını aktif olarak kullanma alışkanlıkları kazandırmak. Öğrencilerimizin proje ortakları ile iş birliği becerilerini arttırmak. Öğrencilerimizin disiplinler arası çalışma alışkanlıklarını geliştirmektir.

07-01-2023

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.01.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 12:30 - Görüntülenme: 591
  Beğen | 4  kişi beğendi