TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Birliğimizin olağan genel kurul toplantısı 18 Ekim 2023 ( Çarşamba günü) tarihinde saat: 16.00-17.00 arası okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde 25.10.2023 Çarşamba günü aynı saatte, aynı yerde yapılacaktır. Okulumuz için çok önemsediğimiz bu buluşmaya; önerileriniz ile katılımın sağlanmasını rica ediyoruz.

GÜNDEM:

1-Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve kâtip seçimi.

2-Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası.

3-Tahmini bütçe raporunun okunması.

4-Denetleme Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası.

5- Yeni seçilecek Yönetim Kuruluna okulumuzun ihtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kuruluna yetki verilmesi.

6-Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısını daha da yükseltilmesine ilişkin birlik üyelerinin önerileri.

7-Yönetim kuruluna 5 asıl, 5 yedek üye seçimi (velilerimizden).

8-Denetleme kuruluna 1 asıl, 1 yedek üye seçimi (velilerimizden).

NOT:Okul Aile Birliği yönetmeliğinin 10. Maddesi d fıkrası gereği yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerinin seçimi asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak yapılacaktır.

Birliğin asil üyeleri 1- Veli sayısı 1030 Toplantı yeter sayısı : 16x4=64

2- Öğretmen sayısı 70

Denetleme kuruluna öğretmenler kurulunca seçilen öğretmenlerimiz Gülhan TÜRKSOY ile Mürüvet Döndü TİMUR’dur.

Yayın: 16.10.2023 - Güncelleme: 11.12.2023 20:57 - Görüntülenme: 228