"Tarihten Ozanlarımız" adlı eTwinning projemize başladık

Proje 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yürütülen bir eTwinning projesidir. Türkiye'den toplamda 10 okul ortaklığında yaklaşık 62 öğrenci ve 10 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Proje, okulumuzdan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayşe GÜNER'in koordinatörlüğünde 10 ve 11. sınıflardan toplam 6 öğrencimiz ile başladı. Projeye katılım gösteren öğrencilerimizden NKL Sinema Kulübü'nden bir öğrencimiz de bulunmaktadır. Projenin amacı öğrencilerin tarih boyunca önemli ozanları, yaşadıkları coğrafya ve tarihleri, bıraktıkları eserleri inceleyip WEB 2.0 araçlarını öğrenerek, dijitalleşme sağlamak, ozanlarımızın bize kattığı öğretileri anlamak, interneti doğru ve güvenli kullanmak, iş birliği ile çalışmayı ve öğrenmeyi hedeflemektedir.

14-02-2022

Yayın: 19.02.2022 - Güncelleme: 20.06.2023 12:29 - Görüntülenme: 793