SANATLA DÖNÜŞÜYORUM-I'M TRANSFORMED BY ART

Proje 2022/2023 eğitim-öğretim yılında yürütülen bir e Twinnig projesidir.Türkiye ve  Montenegro ortaklığında uluslararası yürütülen bir projedir.toplam 6 okul ,6 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Okulumuz 11/M sınıfından 4 öğrencimiz ve Görsel Sanatlar öğretmeni Yasemin Kadam ın koordinatörlüğünde  devam etmektedir. Sürdürülebilir ve temiz bir gelecek için geri dönüşüm çok önemlidir. Ve sanat sadece entelektüel bir faaliyet değil, hayatın kendisidir. İşte tam da bu nedenle sanatsal geri dönüşüm ile farkındalık yaratmaya karar verdik. Geri dönüşüm malzemelerimizi seçiyor ve ünlü ressamların eserlerini boyamak için kullanıyoruz. Ayrıca özel eğitim öğrencilerimizi de bünyemize katıyoruz. Çünkü biz farklılıklarımızla bir bütünüz...

Proje tanıtım videosu için TIKLAYINIZ.

12-04-2023

Yayın: 12.04.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 12:31 - Görüntülenme: 215