"Sanatla Dönüşüyorum" Adlı eTwinning Projemize Başladık

eTwinning projesi kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yürüteceğimiz Türkiye ve Karadağ kuruculuğunda 5 ortaklı projemize başladık. Proje okulumuzdan öğretmenimiz Yasemin Kadam ve 11. Sınıflardan 4 öğrenciyle yürütülecektir. Geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik temiz bir gelecek için çok önemlidir ve sanat sadece entelektüel bir etkinlik değil yaşamın kendisidir. Bu sebeple, projemiz sanatsal geri dönüşümle farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Geri dönüşüm malzemelerimizi seçiyoruz ve bu malzemeleri kullanarak ünlü ressamların eserlerini resmediyoruz. Projemizde geri dönüşümün önemi vurgulanarak gelecek nesillere temiz bir doğanın bırakılmasının yanında çeşitli etkinliklerle bu bilincin okulda, evde ve çevrelerinde yaymak hedeflenmektedir.

05-01-2023

Yayın: 05.01.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 12:30 - Görüntülenme: 392