"Literary Travel-Edebi Gezi" Adlı eTwinning Projemize Başladık

LITERARY TRAVEL - EDEBİ GEZİ

Proje 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yürütülen bir eTwinning projesidir. Yunanistan'dan 2, Hırvatistan'dan 1, Türkiye'den Afyon, Çanakkale, Ordu, Van, İstanbul, Bilecik, Isparta, Adana, Tekirdağ ve Ankara illerinden 10 okul, toplamda 13 okul ortaklığında 13 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Literary Travel- Edebi Gezi eTwinning projesi okulumuz öğretmenlerinden Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayşe GÜNER'in koordinatörlüğünde 10. Sınıf öğrencilerimizden toplam 5 öğrencimizin katılımıyla yapılan öğrenci ve öğretmen webinarıyla başladı.

Projede her okul bulunduğu bölgedeki tarihi bir yeri (kale, köşk, han, kervansaray, özel anlamı olan bir yer, vb.) tanıtacaktır. Öğrencileri araştırmaya yöneltme, kendi kültürünü tanıyarak kültürüne sahip çıkma, hayal güçlerini zenginleştirme ve yazıyla ifade etme becerisini kazandırma hedeflenmektedir Proje sonunda ortak bir gezi yazısı yazılarak e-kitap şeklinde yayınlanacaktır.

28-02-2022

Yayın: 28.02.2022 - Güncelleme: 20.06.2023 12:29 - Görüntülenme: 674