Kalite etiketi ile ödüllendirilen eTwinning projelerimiz"Literary Travel" ve "Tarihten Ozanlarımız" adlı projelerde yer alan öğretmen ve öğrencilerimize belgeleri verildi.

Proje koordinatörü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayşe GÜNER' in Yürüttüğü "Literary Travel" ve "Tarihten Ozanlarımız"  eTwinning projelerimiz Ulusal Destek Servisi  tarafından Ulusal kalite etiketiyle ödüllendirilendirildi. Projelerde yer alan ögrencilerimize belgeleri  Okul Müdürü Semih Seyran ÇAVUŞOĞLU ve  Proje koordinatörü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe GÜNER tarafından verildi. Her iki projeye emek veren öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

17-10-202217-10-2022

Yayın: 17.10.2022 - Güncelleme: 20.06.2023 12:29 - Görüntülenme: 192