"How to Build at Local Scale: Sustainable Actions all over the World" Adlı eTwinning Projemize Başladık

eTwinning projesi kapsamında 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yürütülen Türkiye ile İspanya kuruculuğunda ve İtalya, Hırvatistan ve Yunanistan ortaklığında gerçekleştirdiğimiz " How to Build at Local Scale: Sustainable Actions all over the World" adlı projemize başladık. Proje, okulumuzdan İngilizce öğretmenimiz Ayten Kayacan'ın koordinatörlüğünde 9 ve 10. sınıflardan toplam 18 öğrencimiz ile başladı. Sürdürülebilirlik temalı projemizin amacı, günümüz problemlerinden aşırı enerji tüketimi, iklim değişikliği ve kaynakların tükenmesi gibi konuları STEAM, görsel sanatlar ve teknolojiyi entegre ederek hem yerel hem de küresel düzeyde analiz etmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, öğrencilerin diğer Avrupa ülkelerindeki akranlarıyla iletişime geçerek yabancı dillerini geliştirmelerinin yanı sıra teknoloji kullanımı, araştırma, organizasyon, iletişim, takım çalışması ve iş birliğini içeren 21.yy becerilerini de geliştirmek diğer proje hedefleri arasındadır.

10-02-2022

Yayın: 10.02.2022 - Güncelleme: 20.06.2023 12:26 - Görüntülenme: 454