Hırvatistan Girişimcilik Atölyesi

Başarının anahtarı: 21. yüzyıl becerileri Erasmus+ projesi

Namık Kemal Lisesi Erasmus+ Projesi kapsamında Portekiz ve İtalya`dan gelen proje ortakları ile ikinci toplantısını Hırvatistan`da gerçekleştirdi.

TEKİRDAĞ - Süleymanpaşa Namık Kemal Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı`nın katkılarıyla 2018-2020 yılları arası devam edecek olan 'Başarının anahtarı: 21. Yüzyıl Becerileri' Erasmus KA229 Okullararası Değişim Ortaklıkları projesi kapsamında ikinci toplantı Hırvatistan`nın Dubrovnik şehrinde gerçekleştirildi. Türkiye, İtalya ve Portekiz`den gelen toplam 20 öğrenci ve 9 öğretmenden oluşan bir ekip 27-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında misafir edildi. Proje kapsamında takım çalışması, işbirliği, yaratıcılık, girişimcilik ve sosyal girişimcilik becerilerinin geliştirilmesine yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında proje toplantısı, okul ziyareti, resmi ziyaretler, kültür ve sanat tanıtımları, okul etkinlikleri ve kültürel gece düzenlendi.

22-10-2020

Yayın: 22.10.2020 - Güncelleme: 20.06.2023 12:37 - Görüntülenme: 476