eTwinning İl Ödül Töreninde Avrupa Kalite Etiketi Okul Levhamızı Aldık

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 Haziran 2022 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde eTwinning ödül töreni düzenlendi. Törene İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi Etkinlik Yöneticisi Turan Göre ve Yurt Dışı Ülkeler Sorumlusu Hacer Ermiş Yılmaz, 11 İlçe Milli Eğitim Müdürü, ödül alan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Düzenlenen törende 2021 yılında yürüttükleri eTwinning projeleri için Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ile ödüllendirilen öğretmenlerimiz, sertifikalarını ve Avrupa kalite etiketi okul levhamızı aldılar. İsmimiz Tarihimiz adlı proje ile ulusal kalite etiketini alan Fizik öğretmenimiz Murat Ersin Atmaca ve Play Nice! No Toxic Behaviour Online! adlı proje ile Avrupa kalite etiketi alan İngilizce öğretmenimiz Ayten Kayacan törende sertifikalarını ve okulumuza verilen Avrupa kalite etiketi okul levhamızı okul müdürümüz adına aldılar.

04-06-202204-06-202204-06-202204-06-2022

Yayın: 04.06.2022 - Güncelleme: 20.06.2023 12:30 - Görüntülenme: 904