DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK, GELECEĞE UMUT OL" ULUSLARARSI ETWINNING PROJESİNİ TAMAMLADIK

Türkiye’den 8 Azerbaycan’dan 2 okulun katılımıyla gerçekleşen ‘Değerlerine Sahip Çık,Geleceğe Umut Ol’ isimli uluslararası eTwinning proje çalışmasına okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe GÜNER koordinatörlüğünde 9.Sınıflarımızdan 5 öğrencimiz ile katılım sağlanmıştır. 04.01.2024 tarihinde başladığımız projemizi 17.04.2024 tarihinde yapılan öğretmen öğrenci webinarı ile tamamladık.

"DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK, GELECEĞE UMUT OL"

PROJEMİZDE

1-Arkadaşlarımıza Saygı

2-Çevreye Saygı

3-Büyüklere Saygı

Bu üç temel konu üzerinde

yoğunlaştık.

Bu konulardan yola çıkarak,

a-Ortak Takım Slogan Yarışması

b-Ortak Takım Günlük Rutinlerim

c-2024 Takvimi Çalışması (Çevreye Saygı)

d-Akrostiş Şiir (Arkadaşlara Saygı-Zorbalığa Hayır))

e-Hikaye Çalışması (Büyüklere Saygı)

etkinliklerini gerçekleştirdik.

Bu bu etkinliklerde çeşitli web 2.0,web 3.0 , yapay zeka araçları kullanıldı. Öğrencilerimize web araçları kullanmaları için rehberlik edildi.Grup çalışma yöntemleriyle işbirliğiyle ortak çalışma fırsatı verildi.Farklı şehir,farklı ülkelerdeki arkadaşlarıyla esep platformunda biraraya gelen öğrencilerimiz keyifli bir süreç geçirdiler.

Projede yer alarak okulumuzu temsil eden öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

25-04-202425-04-2024

PROJEMİZİN SANAL SERGİSİNİ GEZMEK İÇİN TIKLAYINIZ