"Build Your Green Future" Adlı eTwinning Projemize Başladık

eTwinning projesi kapsamında 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yürütülen Türkiye ve İtalya kuruculuğunda gerçekleştirdiğimiz "Build Your Green Future" adlı projemize başladık. Proje, okulumuzdan İngilizce öğretmenimiz Ayten Kayacan'ın koordinatörlüğünde 10, 11 ve 12. sınıflardan toplam 20 öğrencimiz ile başladı. Çevreyi koruma bilinci ve sürdürülebilir kalkınma temalı projenin amaçları arasında öğrencilerin sürdürülebilir yaşam tarzı geliştirmesi, plastik kullanımını azaltması, doğal kaynakları koruması, gelecek nesiller için hem yerel hem de uluslararası alanda yeşil bir gelecek inşa etmesi ve aktif dijital gençler olarak bu hedefleri okulda ve evde de kampanyalar ile yaygınlaştırması bulunmaktadır. Ayrıca, öğrencilerin diğer Avrupa ülkelerindeki akranlarıyla iletişime geçerek yabancı dillerini geliştirmelerinin yanı sıra teknoloji kullanımı, araştırma, organizasyon, iletişim, takım çalışması ve iş birliğini içeren 21.yy becerilerini de geliştirmek diğer proje hedefleri arasındadır.

30-11-2021

Yayın: 30.11.2021 - Güncelleme: 20.06.2023 12:26 - Görüntülenme: 406