Bilim Yolcuları Projesi -

"Doğadan Esinlenilen Sıra Dışı Robotlar" Konulu E-KONFERANS Çok keyifli bir e-konferansla bir kez daha öğrencilerimiz ülkemizi başarıyla temsil eden akademisyenlerle buluştular. Bugün okulumuzda Harvard Üniversitesinde görev yapan Dr. Zeynep Temel ve Alperen Değirmenci'nin katılımı ile "Doğadan Esinlenilen Sıra Dışı Robotlar" konulu e-konferans gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen e-konferansta Zeynep Temel doğada bulunan böceklerden ve bitkilerden esinlenilerek geliştirilen ve insan hayatını kolaylaştıran robotlardan bahsetti. Yaptığı sunum ve ayırdığı vakit için Zeynep Temel ve Alperen Değirmenci'ye ve bu altyapıyı bizlere sağladığı için Bilim Yolcuları projesine ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında dokuzuncusunu düzenlediğimiz e-konferansta görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz. *Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilim yolcuları projesi kapsamında organize edilen bu e-konferansların tekrarları internet üzerinden erişilebilirdir.

Haberin devamı için TIKLAYINIZ

13-10-2020